Pokladničný softvér AWIS GASTRO pre reštaurácie

Kód: 5645
ZADARMOZADARMO
5645 4 pokladni software awis gastro pro restaurace
€507,87 / ks €614,53 vrátane DPH
Na objednávku

Pokladničný softvér pre gastronomické prevádzky , reštaurácie, catering, pizzerie, kaviarne, prevádzky s rozvozom jedla, penzióny, hotely, hotelové reštaurácie a ostatné druhy pohostinstiev. Kompletne upravené v jazykových mutáciách pre český, slovenský, anglický a ruský jazyk . Pokladničný softvér je dodávaný vrátane skladového hospodárstva .

Detailné informácie

Podrobný popis

Pokladničný softvér pre gastronomické prevádzky , reštaurácie, catering, pizzerie, kaviarne, prevádzky s rozvozom jedla, penzióny, hotely, hotelové reštaurácie a ostatné druhy pohostinstiev. Kompletne upravené v jazykových mutáciách pre český, slovenský, anglický a ruský jazyk . Pokladničný softvér je dodávaný vrátane skladového hospodárstva .

Funkcia softvéru pre reštaurácie

Softvér AWIS Pre GASTRO a reštaurácie je systematicky rozdelený na dve základné časti: pokladňa pre obsluhu a časť office pre manažérov - vedúci prevádzky. Pokladničný softvér dáva možnosť rozdelenia užívateľských práv pre zamestnancov a prevádzkovateľov.

1. KASA – ČASŤ PRE OBSLUHU

Časť určená na obsluhu obsahuje všetky funkcie pre účtovanie na pokladni (dotykový monitor) podľa európskych noriem a štandardov. Účtovanie je možné vykonávať na jeden jediný dotyk. Softvér umožňuje zamykanie podľa rajónov, prístup pod menom a heslom alebo cez magnetickú kartu a čip.

2. OFFICE - ČASŤ PRE MANAŽÉROV

Pokladničný softvér obsahuje 18 hlavných kategórií v časti Office. Kategórie ďalej obsahujú stovky funkcií, možností, nastavení a prepojení na iné programy a systémy. Časť office navyše ponúka zobrazenie skladu v pokladni, založenie cenníkovej položky, zobrazenie aktuálnej tržby smeny, vytvorenie a nastavenie užívateľských práv, štatistiky a grafy predaja.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: